Recordopbrengst Galadiner N.E.C.!

 Recordopbrengst Galadiner N.E.C.!

Afgelopen maandag organiseerde N.E.C. voor de vierde keer het Galadiner. Deze feestelijke avond staat in het teken van stichting N.E.C. Doelbewust en de voetbalacademie N.E.C. en zal traditiegetrouw
plaatsvinden in het Goffertstadion. Op deze avond werd maar liefst € 144.175 euro opgehaald voor de voetbalacademie en N.E.C. Maatschappelijk, een recordopbrengst!

Stichting N.E.C. Doelbewust heeft als doel om de leefbaarheid in de regio groot Nijmegen te vergroten. Dit doet men door maatschappelijke projecten te initiëren, ondersteunen en organiseren rondom de
pijlers mentaliteit, vitaliteit en ontwikkeling. De voetbalacademie leidt jeugdvoetballers op voor de selecties van N.E.C. en Top Oss. Dit doet men in een pedagogische omgeving, als basis voor de ontwikkeling van de persoon, het kind, de speler. In de missie staat de persoon centraal.

De opbrengst van dit initiatief gaat naar N.E.C. Doelbewust en de voetbalacademie. Op deze avond worden er ook loten aangeboden aan de aanwezigen, dit doen onze jeugdspelers uit o15-1 en o15-2.
Wij zullen later deze week een aantal spelers uit deze teams vragen om hierbij aanwezig te zijn. We zullen daarbij rekening houden met de tijd en de afstand.