BVC’12 en Overasseltse Boys sluiten aan als Partnerclub van N.E.C.

BVC’12 en Overasseltse Boys sluiten aan als Partnerclub van N.E.C.

Het Beekse BVC’12 en Overasseltse Boys hebben afgelopen week een driejarige samenwerking met N.E.C. ondertekend.

De samenwerking met de regio begint nu echt grote vormen aan te nemen, met de toevoeging van deze clubs komt het aantal op 16 aangesloten amateurverenigingen. Er zijn gesprekken met diverse verenigingen die op korte termijn ook Partnerclub zullen worden. Morgenavond (11 december) staat er weer een bijeenkomst gepland met hoofdopleidingen van Partnerclubs. Dit is alweer de 7e bijeenkomst in het seizoen 2019-2020, na de winterstop volgen er nog meer.

Jeroen Sas, voorzitter van het Jeugdbestuur bij BVC’12, is in zijn nopjes met de samenwerking: "Deze nauwe samenwerking komt ten goede aan de jeugd van BVC'12 en dat is ons hoofddoel. Fantastisch initiatief van de NEC Voetbalacademie om haar volledige kennis open te stellen aan BVC'12 en alle verenigingen in en om Nijmegen. Samen Sterker!"

Ook Joost Rutgers, de voorzitter van Overasseltse Boys, is content met dit partnership. "Overasseltse Boys wil iedereen de ruimte geven om zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen. N.E.C. geeft met deze samenwerking bestuur, commissies en trainers extra mogelijkheden om deze ambitie waar te maken."

"Beide clubs zijn mooie voorbeelden van verenigingen die hard bezig zijn om het jeugdvoetbal een boost te geven. De jeugdcommissies zijn goed bezet met enthousiaste mensen, die gestructureerd bezig zijn om het kader te ontwikkelen. We helpen hier graag bij", aldus Dominique Scholten.