SC Woezik en HVCH nieuwe Partnerclubs van N.E.C.

SC Woezik en HVCH nieuwe Partnerclubs van N.E.C.

Er treden wederom twee nieuwe amateurverenigingen toe als Partnerclub van N.E.C., het Wijchense SC Woezik en HVCH uit Heesch hebben beiden een driejarige overeenkomst ondertekend. Als betaald voetbalorganisatie in de regio gelooft N.E.C. dat elk voetballend jongetje en meisje recht heeft op een goede begeleiding, hierbij worden clubs geholpen en ondersteunt. Met deze toetreding zijn er inmiddels 13 Partnerclubs in de regio.  

Paul Knoop (voorzitter SC Woezik): "Deze samenwerking sluit aan bij de eigen ontwikkelingen binnen Woezik op het vlak van het professionaliseren van de jeugdopleiding en de interne scouting. Op deze manier kunnen we onze trainers, scouts en leden van TC extra inhoud bieden waardoor de algehele kwaliteit omhoog gaat. N.E.C. is succesvol in het opleiding van jeugdspelers en op deze manier kunnen we voor alle jeugdspelers en speelsters ons voordeel doen. We hebben er veel zin in en zijn benieuwd naar de effecten van deze samenwerking over drie jaar."

Ook Laurens Gloudemans, voorzitter HVCH is content met de nieuwe samenwerking. "HVCH gaat samenwerken met N.E.C. met als doel om het algehele voetbalniveau van HVCH-spelers en speelsters omhoog te krijgen. Hier is structuur voor nodig. Betere spelers en speelsters opleiden vraagt ook meer van trainers en coaches, daar gaat N.E.C. ons bij ondersteunen. Door middel van informatie-uitwisseling en kennisoverdracht is er voor iedereen de mogelijkheid om beter beslagen ten ijs te komen. HVCH verwacht hiermee meer jeugdig talent de uitdaging te bieden om door te groeien naar het eerste elftal van onze club."

Dominique (manager academie N.E.C.): "SC Woezik en HVCH zijn twee prachtige clubs met een grote achterban, goede faciliteiten en mooie ambities. Het waren prettige gesprekken, waarbij al snel duidelijk werd dat er een klik is gepaard met veel energie om samen te gaan optrekken de komende jaren.  De afgelopen periode zijn er al diverse bijeenkomsten geweest, het leeft echt in de regio. Samen zijn we sterker!"

Meer lezen over de samenwerking met Partnerclubs? Klik dan hier.