UPDATE....Geen activiteiten bij Voetbalacademie N.E.C. tot en met 28 April

UPDATE....Geen activiteiten bij Voetbalacademie N.E.C. tot en met 28 April

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De maatregelen die in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. Dat adviseert het RIVM. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven.

Als organisatie vinden we dat wij ook onze verantwoordelijkheid dienen te pakken richting onze mensen, maar dat we ook een bijdrage dienen te leveren aan het voorkomen van de verspreiding van het virus. Wij volgen de adviesen van het RIVM en de KNVB, en hebben daarom besloten om tot en met 28 April geen activiteiten voor onze talenten, medewerkers en vrijwilligers te organiseren. 

Onze trainers zullen de komende periode op afstand contact houden met de spelers. Ook zal er een programma komen, dat individueel afgewerkt kan worden. Er zullen géén fysieke contactmomenten meer plaatsvinden. 

Wij willen kinderen de kans niet ontnemen om naar school te gaan, wij komen onze afspraken na voor wat betreft het faciliteren van vervoer (busjes, ov). Echter adviseren wij ouders om te kijken naar meer individueel vervoer, om zo het risico van overdracht te verkleinen.