Vier talenten tekenen eerste contract bij N.E.C.

Vier talenten tekenen eerste contract bij N.E.C.

Ayman Sellouf, Anthony Musaba, Robin Roefs en Rickson van Hees hebben hun handtekening gezet onder hun eerste contract bij N.E.C. De talenten, uitkomend in de O19-1 (Sellouf en Musaba) en in de O17-1 (Roefs en Van Hees) werden gisteren in het bijzijn van familie en N.E.C. stafleden in het zonnetje gezet. Roefs tekent voor drie seizoenen bij de Nijmegenaren. Sellouf, Van Hees en Musaba ondertekenen een tweejarige verbintenis, waarbij de twee eerstgenoemde een optie hebben voor een derde jaar. 

In een goedgevuld spelershome werden de spelers ten overstaan van familie, stafleden en spelers van N.E.C. in een tafelgesprek ondervraagd door algemeen directeur Wilco van Schaik. De talenten ontvingen hun eerste shirt uit handen van eerste elftal spelers Randy Wolters, Rens van Eijden, Jonathan Okita en Mattijs Branderhorst en stonden na afloop direct de media te woord.

Zowel de O19-1 als de O17-1 van N.E.C. presteert dit seizoen uitstekend. Beide teams draaien mee in de top van de kampioenspoule waarin zij acteren. Beide ploegen bezitten momenteel de derde plaats op de ranglijst. De O17-1, vorig seizoen winnaar van het bekertoernooi, staat daarnaast dit seizoen opnieuw in de halve finale van het toernooi.