Voetbalacademie N.E.C. en Jumpsquare Nijmegen gaan samenwerking aan

Voetbalacademie N.E.C. en Jumpsquare Nijmegen gaan samenwerking aan

De komende twee seizoenen zullen Jumpsquare Nijmegen en de jeugdopleiding van N.E.C. aan elkaar verbonden zijn als partners. De intentie is een langdurige samenwerking. 

Jumpsquare is actief in Europa als exploitant van indoor Trampolineparken. Vanaf de opening van het eerste park in Nieuwegein (NL) heeft Jumpsquare altijd een toonaangevende rol vervuld binnen de sector gelet de keuze voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige Trampolineparken. Jumpsquare is onderdeel van de Jumpsquare Group waartoe sinds 2019 ook alle Jump XL parken behoren.

Jumpsquare Group is met ruim 40 indoor Trampolineparken de grootste én snelst groeiende Europese keten van indoor Trampolineparken. Je vindt onze parken onder de formules Jumpsquare en Jump XL in maar liefst vijf Europese landen te weten: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Polen. De parken worden deels in eigen beheer geëxploiteerd en deels via franchise partners.

Danny Jacops, vestigingsmanager Jumpsquare Nijmegen, ‘’als onderneming in Nijmegen zijn we trots dat we zowel de Juniors kidsclub van N.E.C. ook de Voetbalacademie met haar jeugdtalententen mogen ondersteunen. Naast dat Jumpen leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen is, hopen we ook dat we de talenten een klein beetje kunnen helpen bij hun ontwikkeling tot profvoetballers.’’

Dominique, manager academie N.E.C.; ‘’Binnen onze vooropleiding zetten we in op breed motorisch opleiden, dat we nu de mogelijkheid hebben om te jumpen past goed bij onze visie. De gesprekken met Danny waren prettig en we merkten al snel dat we beiden enthousiast waren over een mogelijke samenwerking, mooi dat deze zo snel tot stand is gekomen!’’