Voetbalacademie N.E.C. is dringend op zoek naar gastgezinnen woonachtig in Nijmegen of nabije omgeving voor jeugdspelers

Voetbalacademie N.E.C. is dringend op zoek naar gastgezinnen woonachtig in Nijmegen of nabije omgeving voor jeugdspelers
Wij zijn op zoek naar gastgezinnen die een tweede thuis bieden aan spelers die te ver van N.E.C. wonen om elke dag op en neer te reizen. Het gaat om jongens in de leeftijdscategorie 16 tot en met 19 jaar, die zullen spelen in N.E.C. O21 of N.E.C. O18, uitkomend in de landelijke divisies.

Het gastgezin zorgt voor een stabiele basis, een plek waar de speler zich prettig voelt en daardoor beter kan presteren: binnen het voetbal en op school of studie. Het gastgezin draagt bij aan de ontwikkeling van de voetballer en aan de kans dat de speler het betaald voetbal haalt. Gastgezinnen dienen om die reden ook affiniteit te hebben met voetbal en bij voorkeur ook met N.E.C. Het gastgezin draagt zorg voor avondmaaltijden en de overnachtingen van de speler. Er staat een vergoeding tegenover de opvang. Het aantal overnachtingen per week is variabel.

Interesse?

Wilt u zich opgeven als gastgezin of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Koen Renswoude via koen.renswoude@nec-nijmegen.nl.