HSF - N.E.C. Voetbalacademie en Het Rijks verlengen samenwerking tot medio 2025

De HSF - N.E.C. Voetbalacademie en middelbare school Het Rijks hebben de onderlinge samenwerking verlengd tot medio 2025. De school, gelegen aan de Goffertweg, en de voetbalclub zijn allebei tevreden over de verlenging.

“Een goede samenwerking met verschillende scholen is belangrijk voor het duurzaam investeren wat past bij onze visie”, geeft Hoofd Jeugdopleiding Dennis te Braak aan. De school en de Voetbalacademie stemmen het voetbal- en opleidingsprogramma zo ideaal mogelijk af. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de talenten en de professionalisering van de Voetbalacademie. “We bieden onze leerlingen graag alle ruimte voor hun passie”, aldus directrice Mariet van de Ven. 

In de overeenkomst is ook meegenomen dat de jeugdige spelers van de Voetbalacademie gebruik kunnen maken van de nieuwe gymzalen naast de school. Daarbij zullen we ons structureel bezig houden met het uitwisselen van expertise. Te Braak: “Wij zijn blij en trots dat we ook op deze manier kunnen samenwerken. Zo kunnen we over en weer kennis met elkaar uitwisselen. Leerlingen van Het Rijks, onze spelers, leraren en trainers, iedereen gaat hier profijt van hebben.”