HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SKV Wageningen ondertekenen partnerovereenkomst

De HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SKV Wageningen hebben op vrijdag 3 december j.l. beide hun handtekening gezet onder een contract waarbij zij gaan samenwerking op verschillende gebieden om elkaar zo te versterken.

De HSF – N.E.C. Voetbalacademie is enthousiast over de samenwerking met SKV Wageningen. Jop Pepping, Hoofd Coaching Partnerverenigingen, vertelt: ‘’SKV Wageningen is een ambitieuze vooruitstrevende vereniging die graag vooruit kijkt richting de toekomst. Wij als voetbalacademie zijn dan ook erg blij met de samenwerking en wij hopen samen stappen te kunnen zetten in de ontwikkeling van spelers en vereniging.’’ 

Ook Dick van Kleef, manager voetbaltechnische zaken bij SKV Wageningen, kijkt uit naar de samenwerking: ‘’Deze samenwerking geeft SKV de mogelijkheid om kennis te delen met een Betaald Voetbalorganisatie, waardoor we onze jeugd nog beter kunnen begeleiden tot een betere voetballer, maar ook onze organisatie nog beter kunnen stroomlijnen en aanpassen aan de huidige ontwikkelingen binnen het voetbal.