HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SSgN verlengen samenwerking

De middelbare school de SSgN en de HSF – N.E.C. Voetbalacademie hebben de aflopende samenwerking met vijf seizoenen verlengd. Al jaren is er tussen beide een samenwerking waardoor de talenten van de Voetbalacademie een op maat gemaakt rooster krijgen. Een studiecoördinator is zowel op school als bij de club bezig met het monitoren van de ontwikkeling. Waar nodig wordt er per individu een aanpassing gemaakt.

“Goed om onze samenwerking wederom voor vijf jaar vast te leggen. Zowel de N.E.C. als SSgN gaan uit van de ontwikkeling van de totale mens, waarbij talentontwikkeling en het behalen van een zo optimaal mogelijk diploma hand in hand gaan”, aldus Marcel Janssen, rector van de SSgN.

Namens de Voetbalacademie geeft Hoofd Jeugdopleiding Dennis te Braak aan waarom het voor iedereen winstgevend kan zijn. “Met deze verlenging kunnen we er de komende vijf jaar voor zorgen dat de wisselwerking tussen de SSgN en Voetbalacademie N.E.C. verder wordt geoptimaliseerd. Doordat alle partijen rekening houden met de behoeften van elkaar maken we de jongens elke dag sterker.”