HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SV Orion ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

In het Goffertstadion werd afgelopen dinsdag een handtekening gezet onder de samenwerking tussen de HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SV Orion. In Nijmegen-Zuid wordt onder leiding van Swen Rovroy getraind door kinderen woonachtig in de regio. Per direct trainen talentvolle spelers in de leeftijdscategorieën O9 en O10 op sportpark Mariënbosch.

Swen Rovroy, Hoofd Coaching Verenigingsopleiding, vertelt: ‘’Ik ben enthousiast over de samenwerking met SV Orion, mede omdat onze visies grotendeels op elkaar aansluiten, met name op het gebied van gelijke kansen. Daarnaast is SV Orion één van de grotere clubs in regio Nijmegen en monitoren zij net als wij wat het beste is voor het kind. Ik kijk uit naar onze gezamenlijke activiteiten.’’

Ook Jop Pepping, Hoofd Coaching Partnerverenigingen, is tevreden over de samenwerkingsovereenkomst: ‘’Door SV Orion toe te voegen als partnervereniging, maken we een mooie stap in het delen van kennis met elkaar en het samen duurzaam investeren in (voetbal)talent.

De HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SV Orion zullen jaarlijks de gang van zake evalueren. Beide clubs hebben de wens en ambitie om de komende jaren de ontwikkeling van de talenten in de regio te optimaliseren.