Jop Pepping en Thomas Botden trainers O11 en O10.

De trainers Jop Pepping (O11) Thomas Botden (O10) hebben hun overeenkomst voor volgend seizoen verlengd. Voor Botden zal het zijn eerste klus als hoofdtrainer binnen de HSF – N.E.C. Voetbalacademie zijn. Pepping heeft de afgelopen jaren de O9 onder zijn hoede gehad.

“Het is goed voor de vooropleiding om Jop en Thomas op de jongste teams te zetten. Met hun pedagogische achtergrond zijn het voor onze jonge spelers vertrouwde gezichten,” zegt de toekomstig Hoofd Coaching vooropleiding Niels Voet. Jop Pepping, die naast zijn werk bij N.E.C. werkt als gymleraar op verschillende basisscholen in Nijmegen, blikt alvast vooruit op volgend seizoen: “Bij N.E.C. heb ik het gevoel dat we de spelers écht zien. Het ontwikkelen van spelers vind ik belangrijk. Spelers zijn allemaal verschillende individuen, iedereen heeft een andere aanpak nodig. Daar wil ik voor zorgen.”

Thomas Botden, volgend seizoen 4e jaars student aan de opleiding ALO, is blij met zijn debuut. “Na meerdere jaren meegekeken te hebben bij verschillende elftallen is het voor mij een goed moment om in te stappen als hoofdtrainer. Met veel lef en creativiteit wil ik de spelers in de O10 helpen.”