Vacature: Teammanager

De HSF – N.E.C. Voetbalacademie wil jeugdspelers optimaal begeleiden en faciliteren in hun ontwikkeling als mens en speler. Hiervoor is de voetbalacademie op zoek naar een gedreven en gemotiveerde Teammanager

N.E.C. zoekt Teammanager
Sta jij stevig in je schoenen? Heb je affiniteit met voetbal, is het begeleiden en faciliteren van talentvolle voetballers iets voor jou en vind je het leuk om als teammanager te fungeren bij onze academie? Solliciteer dan voor deze functie als vrijwilliger bij de HSF – N.E.C. Voetbalacademie. Als vrijwilliger bij N.E.C. lever je een bijdrage aan een dynamische topsportopleiding, ga je aan de slag met het ontwikkelen van je persoonlijke competenties en werk je in het kloppende voetbalhart van de regio Nijmegen. 

Wat ga je doen? 

Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de algehele organisatie van jouw elftal. Je bent het aanspreekpunt voor spelers en ouders/verzorgers en bent in staat om middels sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden proactief te communiceren met diverse geledingen. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en flexibel als je bent ben je ook beschikbaar op wedstrijddagen. Daarnaast is het jouw taak om de goede sfeer in het team te bevorderen.


Wie zoeken wij? 
We zoeken een gemotiveerd persoon die zich vrijwillig in wil zetten voor de HSF – N.E.C. Voetbalacademie. Deze persoon is naast organiseren en communiceren optimaal in staat om op mentale en sociale wijze spelers te ondersteunen. 


Competenties     
- MBO-niveau

- Samenwerkingsgericht

- Organisatorische vaardigheden

- Sterke schriftelijke en mondelinge vaardigheden
- Fysiek en mentaal sterk

Wat bieden wij: 
- Veel ruimte voor ontwikkeling

- Werken in een dynamische voetbalomgeving

- Officiële kleding

- Toegang tot wedstrijden van het eerste elftal

Vergoeding: geen

Start: per direct

Interesse? 
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaande criteria? Stuur dan voor 15 oktober je CV + motivatiebrief naar Tonny Pijnappels via tonny.pijnappels@nec-nijmegen.nl