Voorbeschouwing 14-05-2022

Komend weekend staan er verschillende competitie- en vriendschappelijke wedstrijd op het programma voor de teams van de HSF – N.E.C. Voetbalacademie. Tevens mag de O.12 zich komende zaterdag opmaken voor een drieluik. Zaterdag komen er negen jeugdteams van N.E.C. in actie, daarvan spelen er zes thuis en drie uit.

NAC Breda O.21 – N.E.C. O.21
Komende zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd op het programma voor N.E.C. O.21. Het seizoen is voor hen niet gelopen zoals vooraf gehoopt werd. Het is de mannen van Mark Otten nog niet gelukt om punten te pakken in de hoogste divisie voor belofte teams. Er is N.E.C. alles aan gelegen om het seizoen goed af te sluiten en alles te geven voor een goed resultaat. De aftrap op Sportpark Heksenwinkel is om 14:45 uur.

N.E.C. O.18 – FC Volendam O.18
Een belangrijke competitiewedstrijd voor N.E.C. O.18, er kan namelijk promotie afgedwongen worden naar Divisie 2. De opgave is niet eenvoudig, er moet gewonnen worden van directe concurrent FC Volendam al is het dan wel afhankelijk van wat er op de andere velden gebeurt. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 14:45 uur.

N.E.C. O.16 – AFC’34 O.16
Voor N.E.C. O.16 staat er komende zaterdag een competitiewedstrijd op het programma tegen AFC’34 uit Alkmaar. De mannen van Arjen Nijman staan één plek boven de degradatiezone en kunnen dus goede zaken doen indien er drie punten gepakt worden. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 12:00 uur.

N.E.C. O.15 – Excelsior Rotterdam O.15
Voor N.E.C. O.15 staat er komende zaterdag een competitiewedstrijd op het programma thuis tegen Excelsior Rotterdam. N.E.C. O.15 staat momenteel voorlaatste en heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Tegenstander Excelsior staat momenteel laatste en hen is er ook veel aangelegen om een goed resultaat in Nijmegen te halen. De verschillen op de ranglijst zijn klein waardoor alles nog open ligt voor beide ploegen. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 14:45 uur.

N.E.C. O.14 – Excelsior Rotterdam O.14
Voor N.E.C. O.14 staat er komende zaterdag een competitiewedstrijd op het programma tegen Excelsior Rotterdam. Na de overtuigende overwinning van afgelopen week tegen FC Twente/Heracles zit het met het vertrouwen wel goed bij de mannen van Swen Rovroy. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 12:00 uur.

Drieluik N.E.C. O.12
Voor N.E.C. O.12 staat er komende zaterdag een drieluik op het programma met Feyenoord en FC Twente/Heracles Academie. Hier worden twee wedstrijden gespeeld van ieder veertig minuten. Ter voorbereiding op volgend jaar wordt er 11 tegen 11 gespeeld op een heel veld. Het mini toernooi wordt gespeeld bij sportvereniging VDL in  Maassluis. De eerste wedstrijd van N.E.C. is om 11:00 uur, de tweede om 11:50 uur.

N.E.C. O.11 – De Graafschap O.11
Voor N.E.C. O.11 staat er komende zaterdag een competitiewedstrijd op het programma tegen De Graafschap. De wedstrijd op Sportcomplex De Eendracht is om 09:30 uur.

Beuningse Boys - N.E.C. O.10-1
Voor N.E.C. O.10-1 staat er komende zaterdag een competitiewedstrijd op het programma uit tegen Beuningse Boys. De aftrap op Sportcomplex De Ooigraaf is om 09:00 uur.

N.E.C. O.10-2 – Arnhemse Boys O.10
Voor N.E.C. O.10-2 staat er komende zaterdag een competitiewedstrijd op het programma thuis tegen Arnhemse Boys. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 10:00 uur.

Foto: LIN VI Fotorgrafie