Verschillende spelers van de HSF – N.E.C. Voetbalacademie spelen zich in de belangstelling

Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekent dat het voor veel spelers nadenken is wat hun mogelijkheden zijn voor het komende seizoen. Er zijn verschillende clubs uit binnen- én buitenland die hebben geïnformeerd in verschillende spelers van de  HSF – N.E.C. Voetbalacademie.

De meest uit het oog springende transfer is de overstap van de zestien jarige Yannick Eduardo. Het talent uit de O.17, dat ook regelmatig meedoet bij de O.18 en O.21, van N.E.C. zal vanaf volgend seizoen uitkomen voor de Duitse topclub RB Leipzig. Voor hem een fantastische stap om zich in de internationale voetbaltop, in zijn leeftijdscategorie, te meten met andere toptalenten.  

Niet alleen voor Eduardo was er interesse. Er zijn meerdere (top)clubs uit binnen- en  buitenland die zich hebben gemeld voor spelers van de HSF – N.E.C. Voetbalacademie, in sommige gevallen ook concreet. Echter hebben veel spelers aangegeven te kiezen voor de route die ze bij N.E.C. aangeboden krijgen, dit kan gezien worden als een compliment voor het geboden opleidingsprogramma.

Bron foto: LIN VI fotografie