Voorbeschouwing 04-03-2023

Komende zaterdag en zondag staan er weer wedstrijden op het programma voor de teams van de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie. In onderstaande voorbeschouwing lees je de belangrijkste feitjes over de aanstaande wedstrijden. Er komen acht teams in actie, hiervan spelen er vijf thuis en drie uit.

N.E.C. O.21 – Vitesse O.21
Na het vrije weekend van vorige week staat er een derby op het programma voor de mannen van N.E.C. O.21. N.E.C. O.21 staat nu op de zesde plek en neemt het op tegen de nummer vier Vitesse. Het is een hele belangrijke wedstrijd voor de mannen van Mark Otten en Jeffrey Leiwakabessy. Ondanks dat N.E.C. de vorige competitiewedstrijd met 5-1 heeft verloren van Roda JC, gaan de mannen nu vol voor de winst en zullen er alles aan doen om de 3 punten in Nijmegen te houden.

Willem II O.18 - N.E.C. O.18
Om 13:00 uur op Sportpark Prinsenhoeve in Tilburg zal N.E.C. O.18 zich willen revancheren na het 2-3 verlies afgelopen week tegen Sparta in de beker. Willem II is de koploper van de competitie en de mannen van N.E.C. staan op de vijfde plek. Het is dus een hele belangrijke wedstrijd voor N.E.C. waarbij de drie punten erg nodig zijn.

N.E.C. O.16 – FC Den Bosch O.16
N.E.C. O.16 speelt zaterdag een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. De aftrap op sportcomplex De Eendracht is om 12:00 uur.

FC Twente/Heracles Academie O.14 - N.E.C. O.14
De ploeg van Swen Rovroy speelt zaterdag een vriendschappelijke uitwedstrijd in Hengelo tegen FC Twente/Heracles Academie. De aftrap is om 12:30 uur op Trainingscentrum, Hengelo.

N.E.C. O.13 – FC Twente/Heracles Academie O.13
De O.13 van N.E.C. speelt zaterdag een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen FC Twente/Heracles Academie. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 12:00 uur.

N.E.C. O.12 – Roda JC O.12
Aankomende zaterdag speelt de O.12 een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen Roda JC. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 09:30 uur

N.E.C. O.11 – Voetbaloa Academy O.11
Aankomende zondag speelt de O.11 van N.E.C. een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen Voetbaloa Academy O.11. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 9:30 uur.

N.E.C. O.11 – FC Utrecht O.11
De andere jongens van N.E.C. O.11 spelen ook een vriendschappelijke thuiswedstrijd maar dan tegen FC Utrecht. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 11:00 uur.

Orion O.10 - N.E.C. O.10
De O.10 van N.E.C. wacht zaterdag een uitwedstrijd in Nijmegen tegen SV Orion. De aftrap bij SV Orion is om 12:00 uur.

Bron foto: LIN VI fotografie