Voorbeschouwing 18-02-2023

Komende zaterdag en zondag staan er weer competitiewedstrijden op het programma voor de teams van de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie. Daarnaast speelt de O.9, O.10 én de O.11 een tornooi op De Eendracht. In onderstaande voorbeschouwing lees je de belangrijkste feitjes over de aanstaande wedstrijden. Er komen zes teams in actie, hiervan spelen er vier thuis en een uit.

FC Emmen O.14 – N.E.C. O.14
De O.14 van N.E.C. wacht zaterdag een uitwedstrijd in en tegen Emmen. In stadion de Oude Meerdijk mag de ploeg van Rovroy proberen een vervolg te geven aan de fantastische wedstrijd van afgelopen week. Toen werd FC Volendam met 3-0 overtuigend verslagen. Daarmee heeft N.E.C. de aansluiting gevonden met de overige ploegen. De aftrap tegen FC Emmen komende zaterdag is om 10:00 uur.

Zeeburgia O.13 – N.E.C. O.13
De mannen van Niels Voet spelen komende zaterdag een uitwedstrijd bij Zeeburgia in Amsterdam. Na het 2-4 verlies tegen FC Volendam zullen de Nijmegenaren opzoek zijn naar eerherstel. Een spannende wedstrijd belooft het zeker te worden, beide ploegen hebben, uit evenveel wedstrijden, evenveel punten. De aftrap op Sportpark Middenmeer is om 10:00 uur.  

N.E.C. O.12 – Sparta Rotterdam O.12
De mannen van Bas Peperkamp spelen komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De aftrap op sportcomplex De Eendracht is om 09:30 uur.


Toernooi O.11, O.10 én O.9
Komende zaterdag is er een toernooi op De Eendracht en op Orion waar de jongste teams van N.E.C. zich kunnen gaan meten met de absolute voetbaltop. Met clubs als Ajax en Club Brugge krijgen de jonge Nijmegenaren de kans om een fantastische voetbalervaring op te doen en dat ook nog in eigen huis. Het toernooi begint om 10:00 uur. De O.9 en de O.10 spelen bij Orion en de O.11 speelt op De Eendracht.


Bron foto: LIN VI fotografie