Voorbeschouwing 18-03-2023

Komende zaterdag en zondag staan er weer wedstrijden op het programma voor de teams van de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie. In onderstaande voorbeschouwing lees je de belangrijkste feitjes over de aanstaande wedstrijden. Er komen zeven teams in actie, hiervan spelen er vijf thuis en twee uit.

Go Ahead Eagles O.21 - N.E.C. O.21
Na de afgelaste wedstrijd van vorige week staat er zaterdag wel weer een wedstrijd op het programma voor de mannen van Mark Otten en Jeffrey Leiwakabessy. Ze spelen zaterdag een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles O.21. Het verschil met Go Ahead Eagles is 7 punten, dus zullen de mannen van de O.21 hun uiterste best moeten doen om het gat kleiner te maken. De aftrap op Sportpark Zuiderlaan is om 13.30 uur.

N.E.C. O.18 – Cambuur O.18
De O.18 van N.E.C. speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Cambuur O.18. De twee ploegen staan gelijk in het aantal punten, dus zal het een hele spannende wedstrijd worden voor de mannen van Kevin Moeliker. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 12.00 uur.

Excelsior O.16 – N.E.C. O.16
Aankomende zondag speelt N.E.C. 0.16 een competitiewedstrijd in Rotterdam tegen Excelsior. De laatste competitiewedstrijd van N.E.C. O.16 was op 11 februari tegen PEC Zwolle, die wedstrijd was verloren met 3-1. De mannen van de O.16 staan momenteel op de laatste plek, dus de drie punten zijn hard nodig. De aftrap op Sportpark Woudestein is om 11.00 uur.

N.E.C. O.13 – Excelsior O.13
De O.13 van N.E.C. speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Na één maand geen competitiewedstrijd te hebben gespeeld, mag de O.13 zaterdag weer aan de bak. Op dit moment staan de mannen van Niels Voet op de laatste plek van hun competitie. Het verschil met Excelsior O.13 is 9 punten, dus zal het een spannende wedstrijd worden. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 12.00 uur.

N.E.C. O.12 – VVV Venlo/Helmond Sport O.12
Aankomende zaterdag speelt de O.12 van N.E.C. een thuiswedstrijd tegen VVV Venlo/Helmond Sport. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 9.30 uur.

N.E.C. O.11 – NAC O.11 
Zaterdag speelt de O.11 van N.E.C. een thuiswedstrijd tegen NAC. De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 9.30 uur.

N.E.C. O.10 – Trekvogels O.10
De O.10 van N.E.C. speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen de O.10 van Trekvogels . De aftrap op Sportcomplex De Eendracht is om 9.30 uur.

Bron foto: LIN VI Fotografie