Voorbeschouwing 27-05-2023

Komende zaterdag staan er weer wedstrijden op het programma voor de teams van de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie. In onderstaande voorbeschouwing lees je de belangrijkste feitjes over de aanstaande wedstrijden. Er komen drie teams in actie, hiervan spelen er nul thuis en drie uit.

TOP Oss O.21 – N.E.C. O.21

De O.21 van N.E.C. speelt zaterdag een oefenwedstrijd uit tegen TOP Oss O.21. De ploeg van Mark Otten en Jeffrey Leiwakabessy hebben zich weten handhaven na een 2-3 overwinning op Willem II. Het was een spannende wedstrijd want Willem II moest winnen om degradatie te voorkomen en de O.21 van N.E.C. mocht niet verliezen. N.E.C. wist in de tweede helft de scoren te openen door Yousri Sbai. Daarna volgde vrij snel de 0-2 door een goede aanval over de linkerkant met een lage voorzet van Jonas Clein die Yousri Sbai weer goed wist af te maken. Daarna zette Willem II alles op alles en wisten zelfs tot 2-2 te komen. Uiteindelijk was het Selim Can Sönmez die vanuit de counter een mooie lob over de keeper wist te scoren. Eindstand 2-3. Zij gaan dus met een goed gevoel naar het Frans Heesen stadion. De aftrap in het Frans Heesen stadion is om 12.00 uur. 

AFC Amsterdam O.16 - N.E.C. O.16

Aankomende zaterdag speelt N.E.C. O.16 een competitiewedstrijd uit tegen AFC Amsterdam O.16. Weten zij dit weekend te winnen dan kunnen zij op plek twee eindigen. Dit betekent dat zij dan promoveren naar divisie 2. De aftrap op Sportpark Goed Genoeg is om 15.00 uur.

N.E.C. O.14 Den Bosch International Tournament

De O.14 van N.E.C. speelt aankomende zaterdag, zondag en maandag een internationaal toernooi in Den Bosch. Tijdens dit toernooi doen zestien ploegen mee onder andere top ploegen zoals: Manchester United, Club Brugge, PSV, Maccabi Petah Tikva en nog veel meer. De O.14 van N.E.C. gaat het in de poulefase opnemen tegen Club Brugge, FC Volendam en het Deense Silkeborg. De wedstrijden worden in het stadion De Vliert of op het Sportpark Bosche Voetbal Vereniging gespeeld. Je kunt de uitslagen volgen via deze link: https://www.tournify.nl/live/dbit2023

N.E.C. O.13

Speelt dit weekend een toernooi in Hannover in Duitsland. Waar ze het in de poulefase gaan opnemen tegen Preußen Berlijn en Warta Gorzow groen.

N.E.C. O.11

Speelt dit weekend een toernooi in Düsseldorf in Duitsland. Waar topteams als Juventus, Everton, Bayern leverkussen en Glasgow Rangers deelnemen aan het toernooi.

Bron foto: LIN VI Fotografie