HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SJO Vianen Vooruit/HBV ondertekenen partnerovereenkomst

Op maandag 27 december 2021 hebben de HSF – N.E.C. Voetbalacademie en SJO Vianen Vooruit/HBV hun handtekening gezet onder een contract waarin zij een partnerovereenkomst aangaan. 

De voetbalacademie is erg blij dat zij SJO Vianen Vooruit/HBV aan zich hebben kunnen binden als nieuwe partnerclub. Jop Pepping, Hoofd Coaching Partnerverenigingen, vertelt het volgende over de samenwerking: ‘’SJO Vianen Vooruit/HBV is aangesloten vanuit het perspectief van wederzijdse ontwikkeling. Vanuit beide kanten is het doel van de samenwerking om trainers te ontwikkelen en op die manier op een duurzame manier te investeren in voetbaltalent.’’

Ook bij SJO Vianen Vooruit/HBV kijkt men uit naar de samenwerking met de HSF – N.E.C Voetbalacademie. Vianen Vooruit-voorzitter Jos Claassen en HBV-voorzitter Marcel Theunissen blikken vooruit op de samenwerking met de voetbalacademie: ‘’Het mooie aan deze overeenkomst is dat de samenwerking en kennisdeling twee kanten op werkt, waardoor het uiteindelijk een win-win situatie oplevert voor zowel de SJO als de HSF – N.E.C. Voetbalacademie."