Cas Van der Kraan aangesteld als fysiek trainer

Cas Van der Kraan aangesteld als fysiek trainer

Met ingang van 1 juli treedt Cas Van der Kraan in dienst als fysiek trainer binnen de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie. De 29-jarige Eindhovenaar was eerder als trainee verbonden aan de academie en ondertekende onlangs zijn eerste dienstverband voor de duur van tenminste één seizoen.  

De aanstelling van Van der Kraan is een uitbreiding binnen het performance team van de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie. Middels deze uitbreiding geeft de academie verder vorm aan de optimalisatie van de individuele programma’s van de spelers.  

Cas van der Kraan: "Ik kijk er naar uit om volgend jaar verder aan de slag te gaan als fysiek trainer binnen de jeugdopleiding van N.E.C. Zo kunnen we onze visie voortzetten en de spelers optimaal ontwikkelen op het gebied van kracht, explosiviteit, snelheid en weerbaarheid. Vanuit hier zal een basis gelegd worden om het gat tussen het eerste en de jeugdopleiding zo klein mogelijk te maken"

Manager voetbalacademie, Tonny Pijnappels over het aanstellen van Van der Kraan: "Cas heeft zich het afgelopen jaar bewezen als kundige fysiek trainer binnen de performance staf. Het was al snel onze wens om hem langer aan ons te binden. Met de aanstelling van Cas geven we vorm aan onze ambitie om spelers gerichter te kunnen begeleiden in hun fysieke ontwikkeling."