N.E.C. vult openstaande posities Voetbalacademie op interimbasis in

N.E.C. vult openstaande posities Voetbalacademie op interimbasis in

De vacante posities die zijn ontstaan binnen de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie na het vertrek van Dennis te Braak (hoofd jeugdopleiding) en Tonny Pijnappels (manager Voetbalacademie) zullen het restant van dit seizoen op interimbasis worden ingevuld door Colin Williamson en Bas Peperkamp.

Williamson, die de functie hoofd talentherkenning bekleedt, gaat zijn werkzaamheden combineren met de functie van hoofd jeugdopleiding. Daarnaast zal Peperkamp, momenteel coördinator algemene zaken, zijn werkzaamheden gaan combineren met de functie manager Voetbalacademie. Ook zullen er vanuit diverse afdelingen van de kantoororganisatie collega’s dagdelen worden ingezet om de ontstane werkzaamheden te verdelen.

Technisch directeur Carlos Aalbers vertelt: “Met de beslissing om Colin en Bas voor de rest van dit seizoen door te schuiven creëren we voor de korte termijn rust en duidelijkheid binnen onze organisatie. De komende periode worden de puntjes op de i gezet voor een verdere ontwikkeling van de Voetbalacademie. Intussen kijken we uiteraard naar de gewenste invulling van het volgende seizoen.”

Het management van de Voetbalacademie zal de rest van dit seizoen bestaan uit Niels Voet (coördinator N.E.C. regio academie), Bas Peperkamp (manager Voetbalacademie a.i.), Wessel van Gerven (coördinator medisch) en Colin Williamson (hoofd jeugdopleiding a.i.).