Staf DFDS – N.E.C. Voetbalacademie seizoen 2023/2024 compleet

Staf DFDS – N.E.C. Voetbalacademie seizoen 2023/2024 compleet

De (trainers)staf van de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie voor het seizoen 2023/2024 is compleet. De voorbije maanden zijn de overeenkomsten van Niels Voet, Swen Rovroy, Jeffrey Leiwakabessy, Rutger Worm, Jop Pepping en Thomas Botden verlengd. Ook zijn de verbintenissen van hoofd performance; Sven Verstappen en Bas Peperkamp; trainer/coach en coördinator algemene zaken, verlengd.

De DFDS – N.E.C. Voetbalacademie streeft ernaar om aankomend seizoen wederom een vervolgstap te zetten in de individuele ontwikkeling van spelers ten aanzien van de pijlers spelintelligentie en spelintensiteit. Om hier vorm aan te geven zijn per 1 juli Rick Cremer (coördinator videoanalyse) en Cas van der Kraan (fysiek trainer) aangesteld. Daarnaast versterkte de voetbalacademie zich onlangs met trainers Pim van Wijk en Rick van der Mast (keeperstrainer).

Tot slot start Niels Voet per 1 juli als coördinator N.E.C. Regio Academie. Vanuit deze rol zal Niels naast zijn functie als trainer/coach O.13 verantwoordelijk zijn voor de Pre Academie en diens vijf regiopunten, alsmede in samenwerking met Jop Pepping (coördinator partnerclubs) voor het partnerclub programma.

Tonny Pijnappels (manager voetbalacademie), Dennis te Braak (hoofd coaching), Colin Williamson (hoofd talentherkenning) en trainers Kevin Moeliker, Michael van Doren en Wilfried Brookhuis beschikken over een doorlopende overeenkomst en complementeren de staf van de academie.

Trainersstaf seizoen 2023/2024

Hoofd Coaching: Dennis te Braak
O.21: Jeffrey Leiwakabessy
O.18: Kevin Moeliker en Rutger Worm
O.16: Swen Rovroy, Bas Peperkamp en Dennis te Braak
O.14: Michael van Doren
O.13: Niels Voet
O.12 trainingsgroep: Jop Pepping, Pim van Wijk, Arthuur Spanjersberg, Daan Bruisten, Julian Paardekooper, Mitchel Gerrits, Luc Teunissen.
BMO: Thomas Botden

Keeperstrainers: Wilfried Brookhuis, Rick Van der Mast, Rijk Janse, Chiel Theunissen